Lengte: 2:28 / Bekeken: 11115 x

Aankondiging van Jongerenavonden Geloofstoerusting

Jongerenavonden Geloofstoerusting, … een nieuwe naam, een andere avond in de week en een nieuwe locatie. Maar wees gerust, het is hetzelfde team van prachtige vrijwilligers die voorheen jarenlang de jongerenavonden op ‘de Hooizolder’, in ‘de Ark’ of in de ‘Marnix’ organiseerden. Dat organiseren blijven we doen. Alleen vanaf 2017 zijn we te vinden in Rotterdam. In de aula van het Wartburg College – Guido de Bres. Een locatie die zich niet alleen leent om te luisteren, maar zeker ook om heerlijk te zingen!

Een spreker die al vele video’s heeft ingesproken voor Geloofstoerusting hoopt de aftrap van Jongerenavonden Geloofstoerusting te verzorgen, dr. G.A. (Gert) van den Brink uit Kralingsveer.

Wat staat je te wachten? Een jongerenavond waarin het hart van het Evangelie naar voren komt. Gods genade, … voor wie is die genade? Als het voor iedereen is, waarom wordt dan niet iedereen gered? Hoe zit dat nu? Samen nadenken om tot een dieper verstaan van de Schrift te komen. Ben je er bij? 

Naast bezinning en gelegenheid tot interactie is de rest van het programma gevuld met mooie liederen en Psalmen, gebed en tijd van ontmoeting! Kortom, … hier wil je bij zijn! 🙂

We zien er naar uit om jullie te ontmoeten!

Team Geloofstoerusting

Meer toerusting