boek

Wat is een gezond(e) gemeente(lid)?

Bestel hier je boeken!

Wat is een gezonde gemeente?
Jij hebt vast wel eens nagedacht over de vraag “Wat is een goede kerk?” Maar wat denk je van de vraag “Wat is een goede gemeente?” De apostelen richtten zich in hun brieven niet tot kerkverbanden maar tot concrete gemeenten.

Mark Dever gaat in op de kenmerken van de gezonde gemeente. Als jij je afvraagt hoe jij jouw plaats kunt innemen in een gezonde christelijke gemeente – lees dit boek!

“Als jij in een zieke gemeente zit, kun je dan wel een gezond gemeentelid zijn? Als je in een dode gemeente zit, kun jij daar dan levend blijven? En als je tot een gezonde gemeente behoort, zul je mogen delen in de zegeningen die God aan de gemeente als geheel geeft.” – dr. G.A. van den Brink

Wat is een gezond gemeentelid?
Waarschijnlijk hoor jij bij een kerk, bij een gemeente. Dan ben je gemeentelid. Maar ben jij ook een gezond gemeentelid? Dit boek geeft antwoord op de vraag wat een gezond gemeentelid is. Een onmisbaar boek voor iedereen die overweegt belijdenis te gaan doen of al heeft gedaan!

“Het is als met een gebouw: je kunt een gebouw niet goed beschrijven als je buiten beschouwing laat waarvan het gebouw gemaakt is. Is het gemaakt van hout, van steen, van metaal of van karton? Zo geldt het ook voor de kerk. Voor het geestelijke gebouw van de kerk kunnen alleen levende stenen worden gebruikt.” – dr. G.A. van den Brink
Bestel via deze link beide boeken en betaal géén verzendkosten!

Meer toerusting