Lengte: 1:41 / Bekeken: 1767 x

This Changes Everything

Mag ik je eens vragen: Heeft het Evangelie je leven veranderd? Je kunt natuurlijk zeggen dat je gelooft dat er een God is, of dat je in een christelijk gezin opgevoed bent, of dat je betrokken bent bij kerkelijke activiteiten, maar heeft het Evangelie je echt veranderd?

Heeft het Evangelie je leven veranderd?

Want, … dat is wat Jezus anders maakt. Als Hij écht in je leven is dan zal je leven tot in de kern veranderd worden. Als het Evangelie waar is dan zal het de dingen veranderen die je gelooft, denkt, zegt en doet. Het zal je doelen en waar je van geniet veranderen. De manier waarop je naar jezelf kijkt en met anderen omgaat. De manier waarop je met je tijd en passies omgaat en zelfs wat je doet om te ontspannen.  De waarheid is dat ons leven niet hetzelfde kan blijven op het moment dat Jezus in ons woont.

De waarheid is dat ons leven niet hetzelfde kan blijven op het moment dat Jezus in ons woont.

We worden deel van een beweging tegengesteld aan onze cultuur, die de status quo, stereotypen en de ego-cultuur afwijst. Los van onze leeftijd of ervaring worden we er deel van. We worden deel van een Koninkrijk en een verhaal en een avontuur dat echt alles verandert. Dus, …heeft het Evangelie jouw leven veranderd?