17 mei 2018

Onuitsprekelijke vreugde & Vrolijk kruisdragen – Conrad Mbewe

door: Redactie

Tags: , ,

In de maand mei is Pastor Conrad Mbewe uit Zambia aanwezig in Nederland. Op donderdag 17 mei is hij aanwezig op een speciale toerustingsavond van Geloofstoerusting.

Om 19:30 ben je van harte welkom en staan de koffie&thee voor je klaar. Vanaf 19:45 start het officiële programma. Voor de pauze zal Conrad een boodschap doorgeven naar aanleiding van het thema: ‘Onuitsprekelijke vreugde – over het kennen van de ware God’.

Na de pauze volgt het tweede deel van de toerusting en zal Conrad spreken over ‘Vrolijk kruisdragen – over de navolging van Christus’.

JONGERENAVOND met Conrad Mbewe | 17 mei in Hardinxveld-Giessendam

"Ik wil graag jonge mensen ontmoeten en met jullie het goede nieuws van de Heere Jezus Christus delen." – Conrad MbeweMet wie kom jij naar Hardinxveld-Giessendam op 17 mei? 'Tag' ze even in een bericht en regel de 'carpool' ook meteen even! 😉 😀 Conrad: "Ik hoop en bid echt dat je tijd vindt om te komen en met ons samen te zijn op deze jongerenavond."Meer info: Onuitsprekelijke vreugde & vrolijk kruisdragen | Conrad Mbewe

Geplaatst door Geloofstoerusting op donderdag 10 mei 2018

 

De toegang voor deze avond is gratis. Tijdens de avond zal er een collecte gehouden worden met het oog op de gemaakte onkosten.

Rond 21:45 zal de avond worden afgesloten.
Jong & oud van harte welkom!

Laat je even weten of je komt? -> Facebook-evenement

Locatie:
De Bron
Maasstraat 1
Hardinxveld-Giessendam

Meer toerusting