31 mei 2019

Jezus, Hij is Koning!

door: Redactie

Tags: , , ,

Kom je met ons meezingen op de dag na Hemelvaart? Je bent heel erg welkom in ieder geval! Geloofstoerusting en Stichting Jij daar! organiseren weer een prachtige Singin voor jong en oud.
Om teleurstelling bij de deur te voorkomen, willen we je vragen om je te registreren via hemelvaartsingin.nl (EventBrite), dan kunnen we tot tien minuten voor tijd je de toegang garanderen.

Registreer je HIER!

 
 
MEER INFORMATIE
Op de dag na Hemelvaart organiseren Geloofstoerusting en Stichting Jij daar! een Hemelvaart Singin in Hardinxveld-Giessendam.
 
Een interkerkelijke avond waarin de Bijbel vaak open gaat en er veel liederen worden gezongen onder leiding van een uitgebreid muziekteam. De Singin begint om 20:00 (de inloop begint om 19:30!) en zal rond 22:15 weer afgelopen zijn.
 
Zing je ook mee? De toegang is vrij – er wordt een collecte gehouden ter bestrijding van de onkosten én ter ondersteuning van de missie van organiserende organisaties. Jong & oud is van harte welkom!
 
Attendeer tegelijkertijd je familie én vrienden! Volg Geloofstoerusting en Stichting Jij daar! via Facebook & Instagram … leuk!

Meer toerusting