21 februari 2023

Hij zal Zijn engelen gebieden – Toerustingsavond in Woudenberg

door: Redactie

Tags:

Het is heel wat jaren geleden dat ik in de collegebank zat in Amsterdam en mij verbaasde over het feit dat we zoveel tijd zouden gaan besteden aan het thema ‘engelen’. ‘Serieus, zo belangrijk zijn die engelen nou toch ook weer niet?’

Natuurlijk, ik wist wel dat ze bestaan en je er in de Bijbel over leest. ‘Maar is al die aandacht niet een beetje overdreven? Waarom had zelfs Calvijn er zoveel inkt voor over? Moeten we het niet vooral over Jezus hebben?’ In mijn gedachten schoten al wat uitwassen voorbij van ‘engelen-freaks’ … de grootste gekkigheid kun je krijgen van mensen die ze overal zien vliegen.

De colleges over engelen pakten me, verrasten me van begin tot eind. Ik had nog niet eerder beseft hoeveel God ons in de Bijbel vertelt over Zijn engelen en hoe Zijn heerlijkheid schittert door hen heen. Dus waarom een toerustingsavond over engelen? Nou, heel eenvoudig. Vanwege God! (Marcel Vroegop)

We zien er naar uit om jongeren en ouderen te ontmoeten op de toerustingsavond van Geloofstoerusting in Woudenberg. We vinden het erg leuk als je familie of vrienden via Insta of WhatsApp ook uitnodigt voor deze avond. De toegang voor deze avond is gratis; er wordt een collecte gehouden tijdens de pauze ter bestrijding van de onkosten en als steun voor het werk van Geloofstoerusting.

De avond is gevuld met toerusting doormiddel van bijbellezen, zingen van psalmen en liederen, lezingen en ontmoeting. Ons advies: kom op tijd; de koffie staat voor je klaar!

Belangrijke details:

Datum: DV dinsdag 21 februari 2023
Locatie: Maranathakerk, Frans Halslaan 21 in Woudenberg
Tijd: 19:15 (inloop), 19:45 (aanvang) en 22:15 (slot)
Spreker: prof.dr. W. (Wim) van Vlastuin
Thema: Hij zal Zijn engelen gebieden

Meer toerusting