6 maart 2019

De eerste boekpublicaties van Geloofstoerusting!

Klik hier om de boeken te bestellen!

Na meer dan een jaar aan voorbereiding is het eindelijk zo ver. Geloofstoerusting heeft haar eerste boeken gepubliceerd. De uitgaven kwamen tot stand dankzij de inzet van diverse vrijwilligers en in samenwerking met 9Marks en Crossway.

Wat is een gezonde gemeente?

Jij hebt vast wel eens nagedacht over de vraag “Wat is een goede kerk?” Maar wat denk je van de vraag “Wat is een goede gemeente?” De apostelen richtten zich in hun brieven niet tot kerkverbanden maar tot concrete gemeenten.

In het boek Wat is een gezonde gemeente? gaat Mark Dever in op de kenmerken van de gezonde gemeente. Als jij je afvraagt hoe jij jouw plaats kunt innemen in een gezonde christelijke gemeente – lees dan dit boek!

Klik hier om het boek te bestellen!

Aanbevelingen
“Als jij in een zieke gemeente zit, kun je dan wel een gezond gemeentelid zijn? Als je in een dode gemeente zit, kun jij daar dan levend blijven? En als je tot een gezonde gemeente behoort, zul je mogen delen in de zegeningen die God aan de gemeente als geheel geeft.”
– dr. G.A. (Gert) van den Brink

“In dit boekje laat Mark Dever zien wat een kerk tot kerk maakt en wat ook vandaag prioriteit moet hebben. (…) ook Nederlandse christenen deze herinnering aan het ABC van kerk-zijn hard nodig. Laten we er dankbaar gebruik van maken!”
– ds. M.K. (Marco) de Wilde

“Ben je een christelijke leider? Wees dan op je hoede voor het boek dat je in handen hebt: het kan je leven en je bediening veranderen.”
– D.A. (Don) Carson

“Het boek van Dever zal jouw visie op de gemeente radicaal veranderen. Het zal je betrokkenheid op de gemeente vergroten en de verwondering over Gods bedoeling met Zijn gemeente laten toenemen. Ik ben Mark Dever dankbaar dat hij in een tijd waarin een seculiere individualistische mentaliteit in het gemeenteleven doorwerkt, tegen de stroom ingaat en ons weer laat zien hoe waardevol de gemeente is!”
– A.A.F. (Alfred) van de Weg

“Ik verlang naar Gods woord over de gemeente. Met hoop en vertrouwen wend ik me tot Mark Devers radicaal Bijbelse boek. Er zijn tegenwoordig maar weinig mensen die langer of grondiger hebben nagedacht over de vraag wat een gemeente tot een Bijbelse, gezonde gemeente maakt.”
– John Piper

Wat is een gezond gemeentelid?

En waarschijnlijk hoor jij bij een kerk, bij een gemeente. Dan ben je gemeentelid. Maar ben jij ook een gezond gemeentelid? Het boek Wat is een gezond gemeentelid van Thabiti Anyabwile geeft antwoord op de vraag wat een gezond gemeentelid is. Een onmisbaar boek voor iedereen die overweegt belijdenis te gaan doen of al heeft gedaan!

‘Het geld mis je niet, de boeken heb je!’

Klik hier om het boek te bestellen!

Aanbevelingen
“Voor het geestelijke gebouw van de kerk kunnen alleen levende stenen worden gebruikt.”
– dr. G.A. van den Brink

“Het is een buitengewoon waardevolle, prettig leesbare gids over de gemeente. Daarnaast bevat dit boek, dat met een dringend besef van urgentie geschreven is, een diepgaande en doorwrochte Bijbelse visie op de praktische ecclesiologie.”
– John MacArthur

“Soms treft iemand echter een boek dat tegelijkertijd eenvoudig en diepgaand is – en dit is er een van. Lees dit boek, denk erover na, breng het in gebed – en deel het met gulle hand in je gemeente uit.”
– D.A. (Don) Carson

“Dit boek richt de aandacht op het individuele gemeentelid, een thema dat nodig belicht moet worden, en doet dat op uitstekende wijze. Ieder van ons kan hier zijn voordeel mee doen.”
– dr. R.C. Sproul

“In dit boek beschrijft Anyabwile op een vlot leesbare en aanstekelijke manier hoe een gezonde, levende christen eruit ziet. Hij blijft daarbij niet in de theorie steken, maar legt ook op heel praktische manier uit hoe je een gezond of gezonder gemeentelid kunt worden.”
– ds. S.T. (Simon) Lagendijk

“Je behoort bij de christelijke gemeente en je hebt bij je belijdenis beloofd dat jij je met de gaven die God je gegeven heeft zult inzetten voor de opbouw van de gemeente en het Koninkrijk van God. Maar hoe geef je dat nu concreet vorm? Puttend vanuit de Schrift beantwoord Anyabwile deze vraag.”
– ds. W.J.C. (Wiljan) van Blijderveen

Bestel je beide boeken tegelijk? Dan rekenen we geen verzendkosten. Klik hier om één of beide boeken te bestellen! Een ‘must-read’ voor iedere jongere en oudere die hart heeft voor de plaatselijke gemeente en je eigen rol daarin.

Meer toerusting