12 februari 2018

JUBILEUMACTIE | Geloofstoerusting bestaat 5 jaar!

Op Tweede Kerstdag 2012 kwam het initiatief ‘Geloofstoerusting’ tot leven. Als vrienden hadden de initiatiefnemers van Geloofstoerusting (Maarten Baan en Marcel Vroegop) elkaar leren kennen tijdens het organiseren van jongerenavonden op een hooizolder in de Alblasserwaard. Nadat voor die jongerenavonden een videocamera was aangeschaft werd besloten om deze camera voor meer in te zetten dan enkel het maken van video-opnames tijdens de jongerenavonden. Om een lang verhaal kort te maken, binnen enkele maanden werd de website www.geloofstoerusting.nl gelanceerd.

Iedereen die tot 1 maart 2018 € 50,- of meer doneert aan Geloofstoerusting ontvangt de eerste twee boekpublicaties van Geloofstoerusting gratis.

We zijn nu vijf jaar verder en ondertussen heeft Geloofstoerusting meer dan 1000 video’s geproduceerd of ondertiteld. Ook zijn de initiatieven DownloadPreken.nl en New City Catechismus gecontinueerd. In 2018 hebben de initiatiefnemers (en alle betrokken vrijwilligers) het plan opgevat om de Jongerenavonden van Geloofstoerusting, de website van Geloofstoerusting verder uit te bouwen. Daarnaast zijn er concrete voorbereidingen om vijf nieuwe boeken te publiceren van onder andere Mark Dever en John Piper. En in samenwerking wordt een evangelisatiewebsite ‘Ontdek de Bijbel’ ontwikkeld.

Wie jarig is, krijgt cadeautjes. Maar wie jarig is trakteert zijn ‘bezoekers’ natuurlijk ook! Daar hebben we bij Geloofstoerusting iets op bedacht. Doe je mee aan onze Jubileumactie die we deze maand zijn gestart? Iedereen die tot 1 maart 2018 € 50,- of meer doneert aan Geloofstoerusting ontvangt de eerste twee boekpublicaties van Geloofstoerusting gratis. Dit zijn de boeken ‘Wat is een gezonde gemeente – Mark Dever’ en ‘Wat is een gezond gemeentelid? – Thabiti Anyabwhile’. De boeken worden momenteel voorbereid om naar de drukker verstuurd te worden.

Doet u/jij ook mee met deze jubileumactie? 🙂

Steun ons!

Meer toerusting