30 december 2017

Zingt de HEERE een nieuw lied! – Singin door Geloofstoerusting

Het schijnt door Augustinus ooit gezegd te zijn, zingen is twee keer bidden. Hij zal ermee bedoeld hebben dat zingen een bijzonder krachtig middel is, waarmee je als gelovige in allerlei omstandigheden van het leven de vreugde, de angst en de vragen van je hart tot uitdrukking mag brengen.

Dat hopen we dan ook te gaan doen op DV donderdag 11 januari 2018 in Rotterdam. De eerste avond van Geloofstoerusting in het nieuwe jaar. We gaan de hele avond veel zingen en Bijbellezen. Liederen van verootmoediging en van lofprijs, veel oude en bekende liederen, maar ook een paar nieuwe. Ben jij er ook bij?!

Heb je een vraag en/of opmerking – neem contact met ons op via het contactformulier. We vinden het fijn als je via sociale media bekendheid geeft aan deze avond en laat weten of je komt. Een link naar het Facebook-event vind je hier. 😉

Meer toerusting