12 december 2017

Iedereen is van harte welkom bij de Kerst Singin in Rotterdam!

door: Redactie

Tags: , ,

Kerst. Wat zie je? Kijk je verder dan een historisch figuur 2000 jaar geleden. Een goed verhaal, vertederend en warm. Of zelfs een machtig en hemels schouwspel of is het meer dan dat? Wat zie je als je kijkt? Johannes ziet het gebeuren. Hij weet het zeker en getuigt er van: ‘Het Woord is vlees geworden!’ God komt in Jezus naar de mensheid toe. Wat zie jij eigenlijk? Hoe kijk jij om je heen en hoe kijk je naar Omhoog? En dan is de belangrijkste vraag nog niet eens gesteld, laat staan beantwoord. Als Hij kijkt wat ziet Hij dan en wat beweegt Hem om tot ons af te dalen? Genoeg om over na te denken, te horen … én te zingen!

Kom je kijken (en zingen)? Dit jaar is de Kerst Singin in de Maranathakerk in Rotterdam. Jongeren en ouderen zijn allen hartelijk welkom. De toegang is helemaal gratis (al hopen we stiekem wel op een gulle gift bij de collecte 😉 ) Parkeren kun je op aanwijzing van vrijwilligers in de wijk óf zoek een nabijgelegen stadsgarage op. Wil je meer informatie? Klik op deze link!

Laat je ons even weten dat je komt? Klik hier voor de link!

Meer toerusting