Lengte: 1:45 / Bekeken: 2249 x
Serie:

Verlangen naar opwekking

Een opwekking; wie verlangt er niet naar? Wie de moeite neemt kan zich te goed doen aan ongekend veel boeken die vertellen hoe God in het verleden Zijn genadige gang ging met zondige mensen. Hoe Hij vanuit de duisternis hen trok tot Zijn heerlijk licht.

De Bijbel staat vol van perioden dat God herleving schonk; de kerkgeschiedenis getuigt er evenzo van. En toch; het lijkt wel wat af te zwakken allemaal. Hoe zit dat? Trekt God langzaam zijn handen af van de wereld op weg naar het einde?

Verlangen naar een opwekking is één ding, maar kunnen we ook echt verwachting hebben dat God krachtdadig doorbreekt in onze gemeente of in ons land? Of moeten we uitkijken naar iets anders?

In de serie Verlangen naar opwekking bespreekt prof.dr. Wim van Vlastuin in zes afleveringen vragen die jij mogelijk hebt. Vanuit de Bijbel deelt hij meerdere overwegingen met het oog op het uitzien naar een herleving in jouw gemeente en in Nederland.

Vind je dit onderwerp waardevol en wil jij je echt hierin verdiepen? Bestel dan het boek ‘Opwekking’ en lees de komende weken de zes hoofdstukken uit dit boek parallel aan de zes afleveringen die zullen volgen. Op hoop van zegen!

Meer toerusting