1 juli 2023

Zomerconcert | ‘Alles in Gods hand’

door: Redactie

Tags:

Het Mannenensemble Espressione brengt op een zomeravond een aansprekend programma voor jong & oud, waarbij samen zingen, bezinning & ontmoeting centraal staan.

Tijd & locatie

Zaterdag 1 juli 2023, 19:30.
Grote Kerk, Voorstraat 110, 4132 AT Vianen

Over het concert

Mannenensemble Espressione geeft op zaterdag 1 juli een zomerconcert in de Grote Kerk van Vianen. Deze avond staan ontmoeting en bezinning centraal en is er veel ruimte voor samenzang.Espressione zingt veelal repertoire welke bekend is van de cd “Espressione Volume 1” en liederen welke te vinden zijn op het YouTube-kanaal van het ensemble. Marcel Vroegop zal op enkele momenten zijn bijdrage leveren als spreker. Marcel is o.a. werkzaam voor Geloofstoerusting, waarvoor aan het einde van de avond ook een deurcollecte zal worden gehouden. Vanwege de samenwerking met Geloofstoerusting is er een speciale toegangsprijs voor jongeren.

Halverwege het programma is er tijdens de pauze gelegenheid elkaar te ontmoeten onder het genot van een hapje/drankje. De avond begint om 19:30, de kerk gaat om 19:00 open. Dit concert is met medewerking van strijkkwintet o.l.v. Barbara Kurmann, orgel (Arie van der Vlist), piano (Mark Brandwijk), drum & percussie (Jaap Klootwijk)

Kaarten

Kinderen tot 12 jaar: € 0,00
Jongeren van 12-24 jaar: € 10,00
Volwassenen 25+: € 12,50

Bestel kaarten