21 oktober 2021

Verspil je leven niet! – ds. F.(Floris) van Binsbergen – Hardinxveld

door: Redactie

Tags:

We zien er naar uit om je op de jongerenavond van Geloofstoerusting te ontmoeten. Het heeft even stilgelegen, maar we mogen weer. Het aanmelden voor de avond via Facebook of Eventbrite is deze keer niet nodig. Er is vanwege het zeer uitgesproken religieuze karakter van de avond geen sprake van testen voor toegang.

Er is één ding anders dan de laatste avond in 2020 die we in Hardinxveld organiseerden. We zijn genoodzaakt om ons strikt aan de 375 beschikbare stoelen te houden. Dat betekent dat we er bij enorme belangstelling niet snel wat extra stoelen bij kunnen schuiven. Hopelijk heb je hier begrip voor. Ons advies: kom op tijd; de koffie staat voor je klaar!

We hopen dat jij er net zo naar uitziet om deze avond mee te maken als dat wij zitten te popelen om Hardinxveld weer op te zoeken. De avond is zoals gebruikelijk weer gevuld met het samen zingen van mooie liederen, bijbellezen, een appelwoord van dominee Van Binsbergen en er is ook veel gelegenheid voor gesprek met elkaar. Tot DV de 21ste!

Belangrijke details:

Datum: DV donderdag 21 oktober ’21
Locatie: de bron, Maasstraat 1, Hardinxveld-Giessendam
Tijd: 19:15 (inloop), 19:45 (aanvang) en 22:15 (slot)
Spreker: ds. F.(Floris) van Binsbergen
Thema: Verspil je leven niet!

Meer toerusting