25 januari 2020

The Only Way Up Is Down – Nijkerk

door: Redactie

Tags:

Wat is het beste leven? Weet jij het? Online genoeg tips te vinden: -> ‘Volg deze tien stappen op weg naar succes!’ óf ‘Bekijk deze video en laat je inspireren op jouw reis naar geluk!’ óf ‘Hoe krijg je een positieve flow in je relatie, studie of carrière?’ Genoeg vragen en nog veel meer aanbod.

Als christen sta je niet onverschillig tegenover geluk en verlang je naar zegen op je levenspad. Maar toch hoor je in het onderwijs van Jezus iets anders doorklinken dan ‘Get your best life now’. Wat leert de Bijbel jou heel concreet over het leven en hoe je dit leven het beste leeft? Als ‘eruit halen wat erin zit’ niet het levensmotto is, wat is het dan wel?

Kom naar de jongerenavond van Geloofstoerusting op DV zaterdag 25 januari ’20 en ontdek wat God jou te zeggen heeft. Hoe doet de Heere Jezus jou ware ‘levenskunst’ voor, welke bevrijding brengt Zijn verlossing en welke impact heeft alles wie Jezus is op jouw hele leven: hier en nu, straks en later. En terwijl we hierover nadenken hoopt de spreker van de avond, ds. A.A.F. van de Weg, ook zijn recente opgedane ervaringen met de christenen in India als illustratie aan je mee te geven. Er valt nog een hoop te leren, dichtbij en ver weg!

Spreker: A.A.F. van de Weg
Locatie: Opstandingskerk, Nijkerk
Tijd: 19:45-22:15 (inloop 19:15)