15 juni 2018

Licht in de duisternis – interkerkelijke jongerenavond

door: Redactie

Tags: , ,

Angst. Onderdrukking. Onrecht. De nacht in Noord-Korea is verstikkend. Maar, er is ook goed nieuws! Ontdek op de jongerenavond van vrijdag DV 15 juni 2018 hoe het Evangelie licht brengt op de meest duistere plek op aarde. 

Sprekers

Zuster Goo (Noord-Korea)
Zuster Goo woonde jarenlang als geheim christen in Noord-Korea. Zij vertelt ons haar aangrijpende verhaal.

Eric Foley
Eric Foley werkt al jaren onder Noord-Koreanen. Hij geeft ons een beeld van de huidige situatie van christenen in Noord-Korea.

Praktische informatie

Datum en tijd: De Noord-Korea avond vindt plaats op vrijdag 15 juni 2018, van 20:00 uur tot 22:00 uur (inloop 19:30).

Locatie: De Noord-Korea avond vindt plaats in Zuid-Holland. De exacte locatie wordt spoedig bekend.

Aanmelden: Laat je even via het Facebook-evenement of je ook komt én nodig je vriend(inn)en ook meteen even uit!

Meer over de Noord-Korea avond

De Noord-Korea avond wordt georganiseerd door Stichting De Ondergrondse Kerk (SDOK) in samenwerking met Hervormd Jeugdwerk (HJW), Landelijk Contact Jeugdwerk (LCJ), Hersteld Hervormde Jeugdwerkorganisatie (HHJO), Jeugdbond Gereformeerde Gemeenten (JBGG), Kom Ook Groep, Geloofstoerusting en Puntuit.

Het SDOK zet zich al meer dan vijftig jaar in voor vervolgde christenen. Iets dat zij in al die jaren telkens weer hebben ontdekt is dit: God werkt op de meest donkere plaatsen op aarde. Juist daar is Zijn Licht krachtig. In diepe duisternis is Hij aanwezig. Deze bemoediging willen zij niet voor onszelf houden. Daarom delen ze verhalen van vervolgde christenen, bijvoorbeeld via deze jongerenavond.

Meer toerusting