27 juni 2024

Leven in een vreemde nieuwe wereld – Jongerenavond in Hardinxveld

door: Redactie

Tags:

We zien er naar uit om je op de jongerenavond van Geloofstoerusting te ontmoeten. We vinden het erg leuk als je jouw vrienden via Insta of WhatsApp ook uitnodigt. Ons advies: kom op tijd; de koffie staat voor je klaar!

De avond is zoals gebruikelijk weer gevuld met het samen zingen van mooie liederen en bijbellezen, er is ook veel gelegenheid voor ontmoeting.

Tegelijkertijd is deze avond ook uniek. Met Carl als spreker hebben we een Engelstalige spreker en dat geeft ook wat uitdagingen: hoe zorgen we ervoor dat iedereen de boodschap goed volgen kan? De vertaling van de boodschap van Carl  zal live beschikbaar komen als tekst op de beamer. Dit is een nieuw avontuur voor ons, maar het heeft een aantal voordelen:

  1. Carl kan ons veel meer uitleggen en vertellen in de tijd die hij heeft over de vreemde nieuwe wereld waar we in leven. Hij wordt namelijk niet na elke zin onderbroken vanwege de live-vertaling.
  2. Veel jongeren zijn best goed in het verstaan van Engels. Als je 70-90% van een Engelstalige boodschap zonder hulp makkelijk begrijpt, dan is simultaan vertaling op het podium zelfs een beetje hinderlijk.
  3. Iedereen die vertaling nodig heeft, kan de ‘ondertiteling’ van de boodschap live meelezen en dus mist niemand wat Carl ons als jonge generatie te vertellen heeft terwijl we opgroeien in een vreemde nieuwe wereld.

Belangrijke details:

Datum: DV donderdag 27 juni 2024
Locatie: de bron, Maasstraat 1 in Hardinxveld-Giessendam
Tijd: 19:15 (inloop), 19:45 (aanvang) en 22:15 (slot)
Spreker: Carl R. Trueman

Meer toerusting