Doneren

 

Mag Geloofstoerusting op (jo)uw steun rekenen?

Investeren in toerusting voor jongeren en ouderen - dat is wat een donatie aan Geloofstoerusting betekend. Geloofstoerusting heeft als doelstelling om door middel van activiteiten, websites, ontwikkeling van materialen (video / artikel / audio / boek) voor jong en oud toerusting in zake het christelijk geloof vorm te geven.

 

Toerusting die getypeerd wordt door begrijpelijke en eigentijdse taal en tegelijkertijd de diepe inhoud van het christelijk geloof en het gereformeerd belijden doorgeeft. Het werk van Geloofstoerusting typeert zich door grote mate van laagdrempeligheid en daarmee toegankelijkheid voor wie wil verdiepen en leren.

 

Mag 'Geloofstoerusting' op (jo)uw gebed én financiële steun rekenen? Daarmee wordt de missie gediend en kunnen we ons werk continueren. De zegen van de Drie-enige God en (jo)uw financiële steun is daarbij écht onmisbaar!

 

P.S. Geloofstoerusting is verbonden met 'St. Werkers in de Wijngaard' vanwegen de ANBI-status. Daardoor is (jo)uw gift dus fiscaal aftrekbaar. Neem contact met ons op voor vragen en/of toelichting.

 


Projecten

Onderhoud - nieuwe aanhanger Meer informatie >
€0
€700
€3500
Ontwikkeling - video's en artikelen Meer informatie >
€0
€8500
€15000
Organisatie - jongeren- / toerustingsavonden Meer informatie >
€0
€9000
€15000
Onderhoud - techniek Meer informatie >
€0
€400
€2500
Boekenactie '18
€0
€5000
€5000

Naam*

E-mailadres*

Adres*

Postcode*

Plaats*

Land*

Project*

Bericht

Bedrag *