28 maart 2022

Bijbelse theologie: Hoe Gods rode draad alles raakt

Het begrijpen van de delen van de Schrift in het licht van de hele canon, maar ook van het geheel in het licht van de scharnierpunten van de verlossing, samen met de bijdrage van elk van de boeken van de heilige Schrift, versterkt ons vertrouwen in Gods Woord en bemoedigt ons ten zeerste voor het zware werk van het prediken en onderwijzen van Gods Woord.

We zijn dankbaar voor de aanwezigheid van onze sprekers Jim Hamilton jr. (Southern Baptist Theological Seminary), Derek Bass (Tyndale Theological Seminary), Mario Tafferner (Tyndale Theological Seminary), Kevin McKay (9Marks) en Matthias Lohmann (Evangelium21).

Programma

Iedere theologiestudent, catecheet, kerkelijk werker, theoloog, voorganger of prediker is van harte uitgenodigd om deze dagen bij te wonen! Naast allerlei lezingen en korte preken zal er veel gelegenheid zijn voor ontmoeting, gesprek en vragensessies. Meer informatie over sprekers en het programma vind je op predikersenleiders.nl

De conferentie zal in het Engels worden gehouden. Voor ieder die er behoefte aan heeft, is er de mogelijkheid om via een audio device gelijktijdig een Nederlandse vertaling te beluisteren (opgave hiervoor bij aanmelding).

Kosten

De kosten voor deze tweedaagse conferentie voor predikers en leiders zijn inclusief alle lunches, koffie, warme maaltijd en giveaways. Een overnachting is geen onderdeel van deze registratie. Klik hier voor het boeken van een overnachting bij Hebron Missie.

Deze conferentie wordt georganiseerd door Geloofstoerusting, Tyndale Theological Seminary, Hart voor de gemeente, The Gospel Coalition Nederland & Vlaanderen en 9Marks.

Aanmelden

Tickets: Eventbrite
Overnachting: Hebron Missie
Meer informatie: predikersenleiders.nl

Meer toerusting