26 juni 2020

Online Event | ‘Volhouders’ | 9 juli

Soms heb je voorbeelden in geloof nodig. Mensen die – of de situatie nou moeilijk of makkelijk is – doorgaan. Volhouders.

Herken je dit?

Met het online event ‘Volhouden!?’ deelt SDOK drie inspirerende getuigenissen van vervolgde christenen die jou bemoedigen in het volgen van Jezus. En Geloofstoerusting zendt dit online event graag uit om je in de huiskamer alsnog in contact te brengen met deze inspirerende verhalen.

Inhoud en gasten

Het online event ‘Volhouden!?’ wordt gepresenteerd door Richard Groenenboom. Tijdens het event worden er drie verhalen van vervolgde christenen met je gedeeld. Ook wordt de verbinding gelegd tussen de getuigenissen en jouw situatie. Dit wordt gedaan met diverse gasten, onder wie ds. Paul Visser en ambassadeur Maartje Kok. Er is ook live muziek.

Praktische informatie

‘Volhouden!?’ is een online event dat op donderdag 9 juli om 20:00 wordt uitgezonden. Het online event duurt tot 21:00. Abonneer je op ons YouTube-kanaal zodat je een notificatie ontvangt wanneer de livestream start. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang de link naar de livestream in je mailbox.

Meer toerusting