2 maart 2020

‘Komt dat schot!’ – Zaalvoetbaltoernooi

Iedere avond van Geloofstoerusting staat in het teken van (het mogelijk maken van) toerusting. Deze avond heeft een iets ander karakter, daarbij is jouw sportieve uitrusting niet te onderschatten!

Met onderstaand formulier kun je jouw team opgeven voor het 5e ‘Komt dat schot!’-zaalvoetbaltoernooi wat op DV vrijdag 15 mei 2020 door Geloofstoerusting wordt georganiseerd in Gouda (Sporthal de Mammoet, Calslaan 101). We spelen met 12 teams op 2 velden en we spelen met 5 spelers per team op het veld. Uiteraard mag een team uit méér spelers bestaan en onbeperkt gebruik maken van wissels tijdens de wedstrijden.

Het inschrijfgeld van € 60,- per team wordt vooraf betaald – gebruik hiervoor de optie ‘Zaalvoetbaltoernooi -mei ’20’ op de donatie-pagina van Geloofstoerusting. Na betaling is de inschrijving van jouw team definitief.

Zien we jou de 15e met al je vriend(inn)en? Supporters zijn ook van harte welkom!

Veel sportief plezier!

P.s. Heb je vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier

 

 

Meer toerusting