23 september 2019

John Piper is te gast tijdens de Zoeklichtdagen in Apeldoorn

Het Zoeklicht is 100 jaar! En dat wordt groots gevierd. Tijdens de Zoeklichtdagen die op vrijdag 27 en zaterdag 28 september zullen plaatsvinden is er plaats voor duizenden bezoekers. De Amerikaanse predikant en theoloog John Piper is de hoofdspreker tijdens de Zoeklichtdagen. De sprekers zullen tijdens de twee identieke dagen een boodschap brengen naar aanleiding van Filippenzen 2 vers 14-16:

Doe alle dingen zonder morren en meningsverschillen, opdat u onberispelijk en oprecht zult zijn, kinderen van God, smetteloos te midden van een verkeerd en ontaard geslacht, waaronder u schijnt als lichten in de wereld, door vast te houden aan het Woord van het leven, mij tot roem met het oog op de dag van Christus, dat ik niet tevergeefs heb hardgelopen en mij ook niet tevergeefs heb ingespannen (Filipenzen 2:14-16).

Hoofdspreker Piper is door de jaren heen steeds bekender geworden onder Nederlandse christenen met uiteenlopende achtergronden. Onder andere door zijn website Desiring God bereikt hij duizenden mensen met de boodschap van redding en verlossing. Daarnaast spreken ds. Ruud van Campen (Goes), Peter van der Weerd (Apeldoorn), Kees van der Staaij (alleen op vrijdag) tijdens deze dagen.

Heb je nog geen ticket? Bestel die hier: zoeklichtdagen.zoeklicht.nl

Geloofstoerusting helpt met vreugde, verwachting en dankbaarheid mee aan deze dag. Zien we je tijdens deze dag ook bij onze stand?

Meer toerusting