1 januari 2019

NIEUW | ‘Onwankelbare vreugde’ het hele jaar beschikbaar!

In 2019 stelt Geloofstoerusting, in samenwerking met Desiring God, de Daily Devotionals – Solid Joys door John Piper beschikbaar in het Nederlands onder de naam ‘Onwankelbare vreugde’.

Elke dag korte en diepe meditaties om je vreugde in Jezus te voeden.

Dit dagboek biedt jou elke dag korte en diepe meditaties om je vreugde in Jezus te voeden. Om dit te bereiken heeft Desiring God de 365 beste fragmenten geselecteerd uit de 30-jarige bediening van John Piper. Inhoud die ook buiten haar oorspronkelijke context goed begrepen kan worden. Het doel is dat je iedere dag op een eenvoudige manier iets onwankelbaars tot je kunt nemen dat jouw vreugde in God aanmoedigt.

Iedere dag verschijnt er een nieuwe overdenking op de website. De overdenkingen zijn beschikbaar als artikel en audio, zodat jij het tot je kunt nemen waar, wanneer en hoe je dat wilt. Wanneer je dit dagboek gebruikt en vreugde schept in God, deel dan de vreugde die je hebt gevonden met anderen tot verheerlijking van Zijn Naam!

geloofstoerusting.nl/dagboek

Meer toerusting