5 mei 2018

Zoek de HEERE nú! – Jongerenavond van Geloofstoerusting

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Steven Middelkoop (31) uit Apeldoorn kan erover meepraten. In 2016 sloeg hij met de auto over de kop in Ede. „Wonderlijk gespaard bij een ongeluk”, schreef hij op Facebook. „God alleen de eer.”

De jeugdwerkadviseur van de HHJO laat optekenen in een RD-artikel: „Wij hebben de regie niet, echt niet. Het is zó’n cliche, maar het is ook zó waar. Het kan in één klap eeuwigheid zijn.”
 
„Eén van de dingen die door me heen schoot, is dat ik er op catechisatie regelmatig op wijs dat het leven voorbij is op het moment dat iemand een boom raakt. ”Wees daarom bereid”, houd ik de jongeren altijd voor. Als de klap komt, heb je geen tijd meer. Dat wil ik die jonge gasten ook nu graag meegeven. Zoek de Heere nú.”
 
Op DV donderdag 7 juni ben je van harte welkom voor de nadenken over dit onderwerp en in gesprek met leeftijdsgenoten. Ben je er ook bij? Neem gerust vriend(inn)en mee, geen enkel probleem. Toegang is gratis en we bevelen de collecte warm bij je aan zodat we tóch uit de kosten komen! 🙂

Laat je even weten of je komt? -> Facebook-evenement

Locatie:
Wartburg College (Guido de Bres)
Smeetslandseweg 127
Rotterdam

Meer toerusting