2 maart 2018

Sta op! | Paas Singin

“Het paasverhaal zette het hoofd en hart van Paulus in vuur en vlam. De opstanding laat zien dat de dood van Jezus geen straf is voor wat Hij heeft gedaan. God de Vader zegt: ‘Dit offer is genoeg. Het is volbracht!’ Het offer van Jezus is genoeg voor de zonden van de hele wereld.” Dit was de boodschap van Marcel Vroegop tijdens de Paas Sing-in in Barneveld afgelopen jaar. Ook dit jaar organiseren Geloofstoerusting en Stichting Jij daar! opnieuw een Singin. Dit keer is jong & oud van harte welkom in Sporthal West (Veenslag 72-A) in Veenendaal.

Een avond waarin de Bijbel vaak open gaat en er veel Paasliederen worden gezongen onder leiding van een uitgebreid muziekteam. Ben je van plan om te komen? Maak je aanwezigheid kenbaar via het Facebook-evenement. Dat is tegelijkertijd een mooie stimulans voor je ‘digitale vrienden’ om óók te komen!

Een hartelijke Paasgroet,
Wouter van Kranenburg (St. Jijdaar!)
Marcel Vroegop (Geloofstoerusting)

Meer toerusting