14 december 2017

De béta-versie van onze nieuwe website is live!

door: Redactie

Tags:

Na een lange voorbereiding is het eindelijk zo ver … we kunnen gebruik maken van een nieuwe website. Er moet nog veel aangepast, aangevuld en verbeterd worden. Maar al die vernieuwingen doen we graag samen met (jo)u als gebruiker. Diverse elementen in de website zijn niet navigeerbaar (menu-onderdelen) in grijstinten. Deze onderdelen hopen we binnen enkele maanden te ontwikkelen. De basis van de website staat. Artikelen en video’s zijn te lezen en te bekijken. Meer functionaliteit wordt in termijnen toegevoegd.

Het werk van Geloofstoerusting wordt volledig gedaan door vrijwilligers. Al onze activiteiten, artikelen, video’s, apps, etc. bieden we zonder enig winstoogmerk aan. Tegelijkertijd kan niet alle techniek in eigen beheer ontwikkeld worden en moet er van tijd tot tijd nieuwe apparatuur (video-content realiseren) aangeschaft worden. Mogen we een beroep op (jo)u doen om ons maandelijks te steunen? We zijn iedere maand oprecht dankbaar met iedere bijdrage (klein én groot) die ons aanmoedigt om door te gaan!

We hopen als initiatiefnemers, vrijwilligers, donateurs en bezoekers samen de schouders onder Geloofstoerusting te blijven zetten!

Het Geloofstoerusting-team