27 februari 2020

Predikantenconferentie ’20 – Hoe Gods rode draad alles raakt

Op DV woensdag 24 en donderdag 25 juni 2020 wordt een tweedaagse conferentie georganiseerd in Amerongen. Deze conferentie richt zich op Gods boodschap die als een rode draad door de hele Bijbel verweven is en de prediker, zijn voorbereiding en de gemeente raakt.

Iedere theologiestudent, kerkelijk werker, theoloog en predikant is van harte uitgenodigd om deze dagen bij te wonen!

We maken voor deze conferentie zoveel mogelijk ‘give-aways’ voor alle bezoekers beschikbaar. Iedere conferentieganger ontvangt een hardcover versie van Biblical Theology (9Marks) en van Expositional Preaching (9Marks). Deze boeken zijn onderdeel van de “Building Healthy Churches Serie” en zijn medio juni ’20 beschikbaar in het Nederlands.

Ga voor meer informatie en aanmelden naar de speciale website!

>> Predikantenconferentie ’20 <<

Meer toerusting